Na silvestrovské oslavy v Bratislave možno prísť aj s deťmi

29.12.2012 Bratislava

Bratislava 28. decembra (TASR) – Oslavy konca starého a začiatku nového roka v Bratislave pripravuje spoločne samospráva rôznych stupňov - Staré Mesto, hlavné mesto SR a Bratislavský samosprávny kraj (BSK).

Podľa predsedu BSK Pavla Freša je to po rôznych podujatiach Kultúrneho leta, Župnej jesene a iných ďalší jasný signál, že samospráva vie držať spolu a pripraviť všeličo pre občanov. Tohtoročný Silvester bude výnimočnejší, pretože následné tradičné pripomenutie si vzniku Slovenskej republiky bude slávnostnejšie na počesť jej 20. výročia.

Samospráva to oslávi novoročným koncertom o 15.00 h, na ktorý Frešo pozýva nielen Bratislavčanov. Podobne aj na silvestrovské oslavy v centre mesta s polnočným ohňostrojom tentoraz výnimočne z Bratislavského hradu.

"Ja na silvestrovské oslavy s ohňostrojom chodím aj s deťmi. Napriek niekedy treskúcej zime je to veľký zážitok, na ktorý sa oplatí prísť s celou rodinou. Aj keď je to svojím spôsobom bujará oslava konca roka, je tam dobrá bezpečnosť," zdôvodňuje Frešo.
 

Vyberte región